MijnGezondheid.net – Huisarts de Weef – Aalten
Hofstraat 14A 7121 DM Aalten Tel:0543-200100 0543-200101
Header afbeelding

MijnGezondheid.net

MijnGezondheid.net is uw persoonlijke zorgdossier op internet en biedt u de mogelijkheid gezondheidszaken makkelijk en snel te regelen. U krijgt online inzage in een deel van uw dossier. Verder kunt u op het portaal eerder voorgeschreven medicijnen bestellen, een afspraak noteren in de agenda van uw huisarts en een e-Consult aanvragen bij uw arts. Ook vindt u op MijnGezondheid.net betrouwbare informatie over uw medicijnen en aandoeningen en kunt u o.a. uw eigen medicijnpaspoort uitprinten.

Goed geregeld

MijnGezondheid.net is een initiatief van uw huisarts. Om er zeker van te zijn dat de uitwisseling van gegevens met uw arts en apotheker goed en betrouwbaar is geregeld, zijn spelregels nodig. Wanneer u voor de eerste keer inlogt op MijnGezondheid.net, wordt een akkoordverklaring aangeboden waarin deze spelregels staan. Nadat u op ‘akkoord’ heeft geklikt, krijgt u toegang tot het portaal. Is iets niet duidelijk, aarzel dan niet om uitleg te vragen aan uw arts.

Inloggen met DigiD

MijnGezondheid.net maakt gebruik van een veilig, besloten netwerk op internet, zoals dat bekend is van internetbankieren. Om in te loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig. Informatie over DigiD en het aanvragen ervan vindt u op www.digid.nl.

Voor het aanmelden voor MijnGezondheid.net kunt u inloggen via onderstaand logo